Er tilbagefald nødvendigt for at komme sig efter stoffer og alkohol?

“Tilbagefald er en del af bedring.” Vi hører den udsagn hele tiden … er det virkelig? Inden vi behandler dette problem, skal vi se på, hvad tilbagefald virkelig er, og hvordan det er defineret.
Tilbagefald, i en bred forstand af ordet, defineres som “falde tilbage i en tidligere tilstand eller vende tilbage til en aktiv fase af en sygdom efter en delvis bedring.” Den største nøgle til denne definition er måske den del, der siger “delvis opsving.” Medmindre du er begyndt at komme dig og tage de nødvendige skridt til denne bedring, er det ikke et tilbagefald at gå tilbage til en tilstand af aktiv afhængighed. Den anden erklæring, der gælder her, er, at “intet ændrer sig, hvis intet ændrer sig.”
En endnu mere specifik definition af tilbagefald, når det gælder en vanedannende sygdom, er “en tilbagevenden til holdninger, tanker, følelser, følelser og adfærd, der fører tilbage til aktiv afhængighed.” Det betyder ikke, at nogen lejlighedsvis ikke går tilbage til gammel opførsel. Det er, når den bedvende misbruger nægter at lade andre, der er i bedring, påpege disse karakterdefekter, før de fører til brug eller drikke igen.
Hvad er de identificerende faktorer ved tilbagefald?
heroin
Du vil høre dommen i genoprettelsessamfund og grupper, der siger “Et tilbagefald slutter, når den narkoman / alkoholiske drikkevarer eller bruger igen.” Hvis denne erklæring har nogen vægt, betyder det, at der er adfærd og holdninger, som man skal se efter, inden personen henter sig igen. Alles tilbagefald præsenterer sit eget sæt af omstændigheder og en blanding af de ændringer, der går forud for det. Hvad skal en elsket eller misbrugeren selv se ud efter? Her er en liste over nogle af de almindelige faktorer, der går forud for et tilbagefald.
• At ikke gå til så mange 12-trins møder
• At ikke have eller bruge en sponsor
• Uærlighed
• Isolering
• Sammenligning af sig selv snarere end at se ligheder med andre i bedring
• Ego – Begge føler sig bedre end eller værre end andre
Hvad skal du gøre, hvis du er i tilbagefaldstilstand
Hvis du ser, at du er i den nedadgående spiral af tilbagefald, og at du ikke har afhentet narkotika eller alkohol endnu, er der mange ting, du kan gøre, før du tager beslutningen om at drikke eller bruge igen. I 12-trins gendannelsesmodeller er det største aktiv, vi har for at hjælpe os, andre mennesker i opsving. Derfor kaldes de stipendier. De er grupper af mennesker, der har oplevet alle faser af bedring. De har været igennem de ekstreme “op- og nedture”, som vi gennemgår. De tre essentielle forhold til ærlighed, åbenhed og vilje redder dig, når intet andet vil være i stand til det. Det bedste, der kan gøres, er at overgive sig til egen vilje; stop med at prøve at gøre dette på egen hånd … opgive kampen!
For dog at give op, har du brug for hjælp. Det er her en sponsor, hjemmegruppe og en højere magt kan hjælpe dig. Ærlighed vil også være din bedste allierede her. Uanset hvad der foregår, kan dette tilbagefald af gammel tænkning og opførsel forhindres ved blot at tale med nogen eller noget for at hjælpe dig ud af det. Det involverer normalt at ændre noget eller et par forskellige ting i vores liv for at komme tilbage på bjælken med bedring.
Problemet kommer ind, når nogen ikke er villige til at gøre det, og vi er afhængige af mig selv for at ordne det. Hvis vi kunne have rettet vores karakterfejl i fortiden, ville vi aldrig have været i de situationer, vi gjorde. Svaret er enkelt … bede om og accepter hjælp! Hvad har du ellers at tabe? Det er her Clearbrook gerne vil udbrede vores hånd til folk derude, der er tilbagefaldt og ønsker hjælp igen. Du kan besøge http://www.clearbrookinc.com eller ringe til os 24/7 med eventuelle spørgsmål. Vi tilbyder hjælp og lover dig håb.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *